Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen

Personeelstekort in de bouw: de stand van zaken - Cobouw.nl

MKB-bedrijven kunnen weer subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up-to-date te houden. De SLIM-subsidie is bedoeld voor slimme werkgevers die op tijd mee willen gaan met de ontwikkelingen in hun sector. Bovendien zet je daarmee in op ‘een leven lang ontwikkelen’ en investeer je in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw medewerkers.

Ben jij zo’n werkgever? Wil je een leerrijke omgeving binnen jouw bedrijf creëren? En daarmee kansen voor jouw organisatie en werknemers? Vraag dan een SLIM-subsidie aan. Je hebt van 1 t/m 30 september (17.00 uur) de tijd om de subsidie aan te vragen in het tweede tijdvak.

Meer informatie? Kijk op hoewerktnederland.nl/slimwerkgeven.