Techniek Doe Dag 2024

Maak kennis met werken in de techniek op 21 september!

De Techniek Doe Dag (TDD) is een jaarlijks evenement voor iedereen die wil oriënteren naar werken in de techniek. Het motto van de TDD is “Steek je handen uit je mouwen en beleef de wereld van techniek.” En dat is precies wat wij nastreven, namelijk beleven door te doen! De TDD is voor iedereen die wil oriënteren naar een baan in de techniek. De starter, de omscholer, mannen, vrouwen, de werkende en de werkzoekende. Iedereen is welkom! De Techiek Doe Dag wordt dit jaar gehouden op 21 september in Utrecht. Meer informatie volgt.

Doe je mee?!

Meld je hieronder aan voor de volgende editie op 21 september!

Bedrijven die willen meedoen kunnen contact opnemen via techniekdoedag@uwv.nl.

Aftermovie TDD 2023

Een snikhete, maar geslaagde TDD

Met temperaturen boven de 30 graden was deze editie zonnig en heet! Misschien wel iets te heet? Gelukkig viel dat mee! Voor veel bezoekers was de temperatuur geen reden om thuis te blijven. Met name in de ochtend was het als vanouds weer gezellig druk. De 30 deelnemende bedrijven zorgden weer voor een mooi aanbod van activiteiten. Timmeren, lassen, sleutelen en virtual reality. Het was weer een techniekspeeltuin voor jong en oud! 

De video hieronder geeft een kleine impressie  

De organisatie van de Techniek Doe Dag

De organisatie van de TDD is een samenwerking tussen verschillende organisaties in de arbeidsmarktregio Utrecht. Hieronder staan de logo’s van alle partijen.

Maar de TDD wordt vooral mogelijk gemaakt door ongeveer 35 enthousiaste bedrijven met ontzettende leuke en inspirerende technische doe-activiteiten. Deze bedrijven maken tijd vrij om jou kennis te laten maken met heel veel technische werkzaamheden.