Regio in Beeld 2020

Regio in Beeld geeft u per regio inzicht in de kansen en knelpunten voor werkzoekenden en werkgevers. Daarnaast geeft het informatie over beschikbare banen, vacatures en onbenut arbeidspotentieel. In deze link vind U alle rapporten.

Regio in Beeld komt in de toekomst vaker uit. In december 2020 verwachten we een eerste thematische verdieping te publiceren. Naast de Regio in Beeld rapporten zijn er interactieve online dashboards beschikbaar met de meest actuele cijfers op hoofdthema’s per arbeidsmarktregio.

Online bijeenkomsten in oktober en november

Vanwege de coronacrisis vonden de bijeenkomsten in de regio dit jaar online plaats. In een landelijk webinar op 29 oktober gingen Tof Thissen en Rob Witjes in gesprek met onze samenwerkingspartners op de arbeidsmarkt. Kijk het webinar terug. Werkt de link niet? Open de link dan buiten uw bedrijfsnetwerk.