Aanbodkrant juni Servicepunt Techniek


Hierbij treffen jullie de aanbodkant van juni aan van het Servicepunt Techniek over de maand juni aan. Ook deze keer weer verschillende gemotiveerde kandidaten die werk- en of stageplek zoeken. Ook in dit overzicht geven we weer aan in welke fase van het proces naar werk de kandidaten zitten, dan weten we hoeveel begeleiding ze nodig hebben, dan weten we wat we kunnen verwachten.
 
We hebben daarbij het instroommodel gebruikt zoals we dat samen ons team ontwikkeld hebben:  van interesse in techniek naar uiteindelijk werk. Dat zijn 5 fasen:
Interesse in techniek
Brede technische oriëntatie: hoe ziet werken in de techniek eruit;
Verdiepende oriëntatie: kan ik het ook?
Praktijkopleiding
Vakmensen die direct aan de slag kunnen.
 
In bijgevoegde aanbodkracht staan achter de kandidaten de cijfers 1 tot en met 5:
–          Ervaren magazijnmedewerker/Driebergen (5): Michel heeft 4 jaar ervaring;
–          Leerling monteurs zonnepanelen/Utrecht (4): Sulaiman en Adam
–          Leerling monteur installatietechniek/Houten (4): Nicky heeft een afgeronde MBO 2 beveiliging en
–          Ervaren geluidstechnicus/technisch medewerker (5): Peter is een senior en gemotiveerde man.

Aanbodkrant Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek brengt vraag en aanbod in de techniek samen.

In het SPT bundelen de koninklijke Metaalunie, de FNV, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, OOM, A+O Metalelektro, de Werkgeverservicepunten Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek, het UWV en de leerwerkloketten Utrecht en Amersfoort hun kennis, ervaring en netwerk. Met als doel om werkgevers en werkzoekenden op de technische arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.

Ervaren magazijnmedewerker/Driebergen (5): Michel heeft 4 jaar ervaring als magazijnmedewerker (i.b.v. heftruck-/reachtruckcertificaat). Hij is resultaatgericht en werkt zorgvuldig. Michel heeft een rijbewijs en een auto. Hij komt goed tot zijn recht in een klein team.
Zij-instromer monteur installatietechniek/Hilversum (4): Tadros is in het bezit van een geldig VCA en een rijbewijs. Beheersing nederlandse taal is voldoende. Hij is ontzettend gedreven en gemotiveerd en is volgens de leermeester bij de Beroepentuin een topper qua installatietechnische kennis en vaardigheden. Hij wil niets liever dan een kans krijgen bij een bedrijf in de installatietechniek en na de zomervakantie instromen BBL-2 installatietechniek.
Ervaren geluidstechnicus/technisch medewerker (5): Peter is een senior en gemotiveerde man in bezit van VCA-VOL, rijbewijs en auto. Hij heeft jarenlang in de evenementenbranche gewerkt en vanwege corona is dit gestopt. Hij is beschikbaar voor een leuke baan waar hij zijn creativiteit in kwijt kan, afwisselende werkzaam-heden, gerelateerd aan techniek. Ook heeft hij de drive om evt. aanvullende cursussen te gaan volgen.
Leerling monteurs zonnepanelen/Utrecht (4): Sulaiman en Adam zijn beide zeer gedreven en willen graag als zonnepaneelmonteur gaan werken. Helaas hebben zij beide nog geen rijbewijs. Beide zijn gemotiveerd en beheersen de nederlandse taal goed en hebben een aantal weken de leerlijn zonnepanelen techniek bij de Beroepentuin gevolgd.
Leerling monteur elektrotechniek (4)/Utrecht: Rene heeft zijn VCA gehaald, is in het bezit van een rijbewijs en wil graag met zijn handen werken en zoekt een leerwerkbedrijf waar hij na de zomer kan starten aan een BBL opleiding. Hij heeft de brains en technisch inzicht, dit heeft hij de afgelopen weken bewezen bij de Beroepentuin.
Leerling tegelzetter/metselaar/Utrecht (4): Chaib beheerst de nederlandse taal goed, is in het bezit van een rijbewijs en een auto. Hij heeft 2 jaar werkervaring als allround bouwmedewerker en wil niets liever dan als tegelzetter/metselaar gaan werken. Hij heeft de wens om een BBL-traject te gaan starten. Welk bedrijf ziet mogelijkheden voor hem?
Leerling monteur installatietechniek/Houten (4): Nicky heeft een afgeronde MBO 2 beveiliging en werkervaring in deze branche. Echter, wil hij zich laten omscholen en ambieert hij een baan in de techniek. Het liefst in de installatietechniek. Hij is in het bezit van een geldig VCA en rijbewijs.
Sr. Commercieel medewerker binnen- en buitendienst bouwbedrijf/techniek/Bunnik (5): Wim heeft jarenlange ervaring in een commerciele buitendienst functie. Hij is communicatief sterk, leergierig en oplossingsgericht. Hij is in het bezit van een VCA-vol certificaat en heeft een rijbewijs en auto. Graag zou hij in een persoonlijk gesprek meer over zichzelf en zijn kennis/ervaring willen vertellen.
MEER INFORMATIE?
Wanneer u interesse heeft om in gesprek te gaan over één van deze kandidaten in deze krant, neem dan contact op met: Miranda Lof, Arbeidsmarktcoach > email: miranda.lof@metechnica.nl of info@sptmidden.nl

Meer informatie over het SPT is te vinden op www.sptmidden.nl
Op de in deze aanbodkant vermelde kandidaten kunnen diverse regelingen van toepassing zijn. Het kan zijn dat deze afhankelijk zijn bij welk opleidings- en ontwikkelingsfonds uw bedrijf is aangesloten.