Aanbodkrant Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek brengt vraag en aanbod in de techniek samen.

Hieronder treft u profielen aan van kandidaten die op dit moment op zoek zijn naar werk in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek en zoals die nu in begeleiding zijn bij de arbeidsmarkt- en loopbaancoach van het Servicepunt Techniek, het SPT.

In het SPT bundelen de koninklijke Metaalunie, de FNV, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, OOM, A+O Metalelektro, de Werkgeverservicepunten Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek, het UWV en de leerwerkloketten Utrecht en Amersfoort hun kennis, ervaring en netwerk. Met als doel om werkgevers en werkzoekenden op de technische arbeidsmarkt bij elkaar te brengen.

Op de volgende pagina treft u de kandidaten aan, met een nummer achter de naam. We hebben daarbij het instroommodel gebruikt zoals we dat samen met jullie ontwikkeld hebben: van interesse in techniek naar uiteindelijk werk. Dat zijn 5 fasen:

1.           Interesse in techniek

2.           Brede technische oriëntatie: hoe ziet werken in de techniek eruit;

3.           Verdiepende oriëntatie: kan ik het ook?

4.           Praktijkopleiding

5.           Vakmensen die direct aan de slag kunnen.

In bijgevoegde aanbodkracht staan achter de kandidaten de cijfers 1 tot en met 5: Enkele voorbeelden uit de aanbodkrant:

–            Issa, Jr. Loodgieter/Utrecht (4); heeft wat extra begeleiding nodig;

–            Mazen, Loodgieter met ervaring/Vleuten (4); heeft wat extra begeleiding nodig;

–            Jilali, Elektromonteur /Utrecht (5); direct inzetbaar;

–            Omar, Zijinstromer Elektromonteur /Utrecht (3). Heeft een leer- werkplek nodig.

We hopen dat we jullie zo weer mee te nemen in het realiseren van nieuwe instroom, want dat blijft zeker nodig! Interesse, vacatures of meedenken over zij-instroom?  Neem dan contact op met: Muriel Gemser, Arbeidsmarktcoach, email: muriel.gemser@sptmidden.nl of met Frans Bergman op frans.bergman@sptmidden.nl

Voor alle duidelijkheid: de dienstverlening is kosteloos voor bedrijven, jullie kunnen de mensen direct in dienst nemen!

Jr. Loodgieter/Utrecht (4): Issa is een gemotiveerde kandidaat met een opgewekt karakter. Is sociaal en communicatief vaardig. Is leergierig en pakt nu ook elektra op, waardoor hij breed inzetbaar is. Issa is in bezit van rijbewijs en VCA. Hij wil graag meer werkervaring opdoen en zich verder ontwikkelen op zijn vakgebied. Welk bedrijf staat open om Issa te ontvangen?
Monteur witgoed/Utrecht (4): Jasser is leergierig en een prima elektromonteur die graag aan de slag gaat als witgoedmonteur. Heeft VCA, rijbewijs en eigen vervoer. Jasser heeft in zijn geboorteland een opleiding monteur installatietechniek gevolgd. Vervolgens heeft hij 7 jaar ervaring opgedaan in het repareren en installeren van wasmachines, koelkasten en aircosystemen. Jasser is fulltime beschikbaar en gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Zij-instromer elektromonteur/Utrecht (4): Musa heeft eerder een bachelor in Vrijetijdskunde in Rotterdam behaald waar hij goed heeft leren plannen, weet wat sociale en communicatieve eigenschappen zijn en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Is enthousiast, opgewekt en nauwgezet. In bezit van VCA. Is fulltime beschikbaar. Bij welke organisatie kan Musa zich verder bekwamen als elektromonteur?
Monteur Elektra in opleiding/Utrecht (4): Harra luistert aandachtig en deelt zijn opgedane kennis graag met zijn mede-cursisten. Harra gaat 20 mei op voor zijn VCA. Zijn leermeester is goed te spreken over Harra. Hij is prettig in de omgang. Harra wil zich graag verder ontwikkelen bij een organisatie. Welk bedrijf wil Harra een kans bieden en de juiste begeleiding geven?
Loodgieter/Utrecht (4): Mamadou is een initiatiefrijke, leergierige elektromonteur met oog voor detail. Heeft VCA, NEN 1010 en NEN 3140. Ervaring meet & regeltechniek, armaturen, datakabels trekken en aansluiten, beveiligings- en brandmelders monteren, installeren elektrotechnische installaties woningbouw. Desondanks geeft Mamadou de voorkeur aan het loodgieterswerk. Mamadou is sociaal en goed in de omgang met anderen. Wie geeft deze goed gemotiveerde sympathieke kandidaat een kans?
Aankomend elektromonteur/Utrecht (4): Hamid wil graag aan de slag als loodgieter. Heeft rijbewijs B en gaat 20 mei a.s. voor zijn VCA. Heeft de juiste instelling naar zijn medecursisten en naar de leermeesters. Is sociaal vaardig. Hij wil zich graag verder ontwikkelen op zijn vakgebied. Hamid is fulltime beschikbaar. Bij welk bedrijf kan Hamid zich verder kan ontwikkelen?
Telecommonteur/monteur camerabeveiliging/Amersfoort (4): Behzad is een gemotiveerde kandidaat die heel graag aan de slag wil als telecommonteur, monteur brandbeveiliging, monteur beveiligingscamera’s en liefst in combinatie met een opleiding. In zijn land van herkomst was Behzad lasser. Kan goed tekening lezen, heeft gevoel voor techniek, is sociaal en collegiaal. Behzad heeft VCA en rijbewijs B. Welke organisatie in de regio Amersfoort geeft deze gemotiveerde kandidaat een kans?
Loodgieter met ervaring/Vleuten (4): Mazen heeft in zijn geboorteland een opleiding installatietechniek gevolgd en heeft 15 jaar ervaring als loodgieter opgedaan. Hij heeft zich in Nederland verder ontwikkeld en leert nu ook het vakgebied elektrobasis erbij. Juist door meer met collega’s samen te werken en Nederlands te praten, leert hij nog beter de Nederlandse taal spreken. 20 mei gaat Mazen op voor zijn VCA. Mazen houdt van aanpakken, is loyaal, is serieus in zijn werk, is betrouwbaar en heeft een vriendelijke en rustige uitstraling. Heeft rijbewijs B. Heeft u een vacature voor Mazen?
Elektromonteur /Utrecht (5): Jilali is een prima kandidaat die het werk in zijn vingers heeft. Heeft diploma MBO 2 monteur elektrotechnische installaties en werkervaring. Goed in de omgang en goede werkhouding. Geeft ook les aan medekandidaten. I.b.v. rijbewijs B en gaat 20 mei op voor zijn VCA. Heeft u een plek vrij voor een gemotiveerde elektromonteur?
Zijinstroom Elektromonteur/Utrecht (4): Ricardo is een doorzetter, kan goed omgaan met werkdruk en houdt overzicht. Komt altijd op tijd en is loyaal. Is goed in de omgang. Ricardo gaat 20 mei op voor zijn VCA. Ricardo wil heel graag een kans krijgen en zich verder ontwikkelen op zijn vakgebied. Bij welke organisatie krijgt hij daarvoor de kans?
Zijinstromer Loodgieter/Utrecht (4): Alaa vindt het plaatsen van sanitair en buigen van pijp prachtig om te doen. Heeft al gedegen kennis van gereedschappen en materialen. Heeft in zijn geboorteland altijd contact gehad met klanten, is sociaal en prettig in de omgang met zijn collega’s. Alla heeft rijbewijs B, is een rustig en geduldig persoon, harde werker. Gaat 20 mei op voor zijn VCA. Alaa heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is enthousiast om ergens aan de slag te kunnen en vooral in de praktijk te leren. Kan dat bij u?
Zijinstroom Loodgieter/Houten (4): Jeremy is sociaal, vriendelijk, collegiaal, energiek en wil graag met zijn handen bezig zijn. Heeft de handelingen en basisvaardigheden van loodgieter goed onder de knie. Is i.b.v. rijbewijs en VCA. Jeremy wil zich graag verder ontwikkelen in de praktijk. Kan Jeremy bij u vlieguren maken?
Zijinstromer Elektromonteur /Utrecht (3): Omar is nog niet lang begonnen en heeft de basis al in de vingers. Gemotiveerde man met nette omgangsvormen en doorzettingsvermogen. Omar was in zijn land van herkomst als leerkracht, beschikt over didactische vaardigheden, heeft een rustig karakter. Gaat 20 mei op voor zijn VCA. Wie gunt Omar een mooie leer-werkbaan?
Aankomend Loodgieter/Utrecht (4): Farid pakte al snel alles op bij de Beroepentuin, ruimt zonder te vragen de werkplekken op. Verricht prima werk in de uitvoering. Let goed op veiligheid en spreekt anderen hier op aan. Compliment van de leermeester over zijn inzet. Wie heeft een werkplek waar Farid zich verder kan ontwikkelen?
Jr. monteurs installatie- en elektrotechniek: momenteel volgen een aantal kandidaten de voorschakel-trajecten installatie- en elektrotechniek bij de Beroepentuin in Utrecht. 20 mei a.s. gaan zij VCA-examen doen. Daarna zoeken wij voor hen een stageplek om praktijkervaring op te gaan doen. Je bent welkom om met hen kennis te maken bij de Beroepentuin. Neem gerust contact op met de arbeidsmarktcoach voor een vrijblijvend gesprek met de kandidaat.
MEER INFORMATIE?
Wanneer u interesse heeft om in gesprek te gaan over één van deze kandidaten in deze krant, neem dan contact op met: Muriel Gemser, Arbeidsmarktcoach > email: muriel.gemser@sptmidden.nl of info@sptmidden.nl

Meer informatie over het SPT is te vinden op www.sptmidden.nl
Op de in deze aanbodkant vermelde kandidaten kunnen diverse regelingen van toepassing zijn. Het kan zijn dat deze afhankelijk zijn bij welk opleidings- en ontwikkelingsfonds uw bedrijf is aangesloten.