OTIB verandert naam naar Wij techniek

OTIB heeft vanaf vandaag Wij techniek

Over de naamsverandering had directeur Sven Asijee het volgende te zeggen:

We zijn trots op de branche waar we voor werken. Vakmensen in de techniek zitten midden in uitdagingen zoals de energietransitie en digitalisering. En innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Ontwikkeling is dan ook belangrijker dan ooit, voor iedere vakman en vakvrouw. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur. 

Daarom Wij Techniek

Met onze nieuwe naam laten we zien dat we ons verantwoordelijk voelen voor die ontwikkeling. En dat we er zijn voor álle vakmensen in de branche. Dat doen we vanuit de opdracht die we hebben van onze werkgevers- en werknemersorganisaties en dat doen we graag samen met de vakmensen.

Wat verandert er voor u?

Vanaf nu kunt u uw declaraties indienen via regioprojectaanvragen.wij-techniek.nl, op hetzelfde platform en met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als u gewend bent op OTIB online.

Verder verandert er voor u helemaal niets. Bijna al onze gegevens blijven hetzelfde en u kunt ons gewoon bereiken via dezelfde weg als voorheen. Alleen onze e-mailadressen en website zijn veranderd, informeer even bij uw vaste contactpersonen wat hun nieuwe e-mailadres is. Dat kan nog gewoon via hun huidige e-mailadres.

wij-techniek.nl

Bij onze nieuwe naam horen ook een nieuw uiterlijk en een compleet vernieuwde website. Neem daarom snel een kijkje op wij-techniek.nl.