Webinar Bouw en Techniek

Workshop debatteren, spreken in het openbaar, webinars speechen en pitchen  | Dé Nederlandse Debatclub in Amsterdam

Voor bedrijven in de Bouw en Techniek organiseren het Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek en de WerkgeversServicepunten regio Amersfoort, Utrecht-Midden en Gooi- en Vechtstreek op 10 december van 16.00 tot 17.00 uur een webinar over werken in de techniek.

Tijdens het webinar komende volgende onderwerpen naar voren:

  • Behoud van vakmanschap
  • Bevorderen stageplekken voor BOL en BLL kandidaten
  • Zij-instroom van nieuwe medewerkers
  • Mogelijkheden om kandidaten te laten oriënteren op de techniek binnen een bedrijf

Het Servicepunt Techniek is met het WerkgeversServicepunt het project ‘De techniek de crisis door’ opgestart om vakmanschap te behouden en aan te trekken. Zie voor meer informatie www.sptmidden.nl. Tijdens het webinar wordt meer informatie hierover gegeven.

 
Vorig jaar is op 19 mei een succesvolle Techniek Doe Dag gehouden bij de Utrechtse Werkbedrijven. Geïnteresseerden konden zelf aan de slag in o.a. lassen, elektra bouw, fietstechniek enz om ze te enthousiasmeren voor een baan in de techniek. Door corona was het dit jaar niet mogelijk om een Techniek Doe Dag te houden. Toch is er nog steeds een grote vraag naar technisch personeel. Tijdens het webinar bespreken we graag de mogelijkheden om bedrijven open te stellen voor kandidaten die zich willen oriënteren op een baan in de techniek.

Wilt u het webinar bijwonen? U kunt zich aanmelden tot en met 8 december via communicatiewsp@amersfoort.nl. U ontvangt enkele dagen voor 10 december ( 16.00 uur – 17.00 uur ) een link waarop u kunt deelnemen.