Inspirerend Webinar “behoud vakmanschap en nieuwe instroom in Coronatijd!”

Gisterenmiddag heeft het SPT samen met haar partners een middag voor bedrijven georganiseerd over dit onderwerp. Technici blijven ook in de deze tijd goed aan het werk. En ook de vraag naar vakmensen blijft onverminderd hoog. Er is gekeken hoe we in gezamenlijkheid nieuwe instroom kunnen generen. Als voorbeeld onze techniek Doe Dag van vorig jaar. Ook gesproken over de mogelijkheden om bedrijven en ondernemers die in de problemen komen met ons project “de techniek samen de crisis door”, gefinancierd door de provincie, te helpen met werk naar werk ondersteuning: behoud vakmanschap! Voor meer informatie over het project: https://sptmidden.nl/corona-crisis/.

Concreet vragen we:

  • Meld vacatures
  • Stageplaatsen voor BOL/BBL studenten
  • Zet je bedrijf open om mensen met techniek kennis te laten maken

Onze hele presentatie is te bekijken in de PDF hieronder!