Online banenmarkt 2 februari

Op dinsdag 2 februari 2021 organiseert het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort een Banenmarkt via LinkedIn. De online banenmarkt wordt gehouden van 10.00 tot 13.00 uur op de LinkedIn pagina Vacatures regio Amersfoort. Tijdens deze ochtend plaatsen werkgevers hun vacature(s) op deze pagina. Werkzoekenden kunnen hier direct op reageren of zelf hun cv of pitch op de pagina plaatsen. Werkgevers en werkzoekenden komen zo op een laagdrempelige manier direct in contact met elkaar.

Hoe werkt het?

Wil je meedoen aan de online banenmarkt? Word lid van onze online vacaturegroep op LinkedIn: Vacatures regio Amersfoort. Op 2 februari 2021 tussen 10.00 en 13.00 uur kun je je vacature(s), cv of oproep plaatsen of direct reageren op vacatures of cv’s die door werkzoekenden gepost zijn.