Techniek Doe Dag 2022 is een groot succes

Na het succes van 2019 kon er dit jaar eindelijk weer een fysieke techniek doe dag plaats vinden. Na maanden van hard werken kwam de hele technische sector, (bedrijven en opleidingsbedrijven) op 24 september samen om jong en oud te enthousiasmeren voor de techniek. 284 (!) mensen zijn op deze dag afgekomen. Het evenement is omlijst met muziek en hapjes. Bij de verschilkende bedrijven konden de mensen allerlei doe-activiteiten ondernemer om hun talent in techniek te ontdekken. Nadat wethouder Dennis de Vries met onder andere MBO en wonen in zijn pakket, Gertjan Stoker van UW bedrijven en stagiair Sriman van het Technasium Nieuwegein toepasselijk een metalen strip doorgeknipt hadden, kon de dag beginnen. Er was van alles te doen. Van je eigen gereedschapskist maken tot een kijkje nemen in de VR wereld, lassen, met een kraan een ton verplaatsen en overal stonden enthousiaste vaklieden om je van alles te vertellen over de techniek.

hieronder ziet u een aantal foto’s van de Techniek Doe Dag

Deze foto’s zijn gemaakt door Norbert Waalboer Fotografie
Norbert Waalboer Fotografie | Fotograaf in Utrecht (debestefotograaf.nl)