VERLENGING VOOR PROJECT TECHNIEK SAMEN DE CRISIS DOOR

Het project ‘De Techniek samen de crisis door’ van het Servicepunt Techniek, gaat door tot en met 1 juli 2022. Doel van dit project is behoud van technisch personeel. In totaal zijn er al ruim 150 mensen geholpen met extra ondersteuning bij het vinden van werk of door loopbaancoaching of sollicitatietraining. Hiervoor zijn 88 vouchers uitgedeeld

Bij het project samen de crisis door werken het Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort, Gooi & Vechtstreek samen met verschillende partners in de provincie Utrecht, waaronder de WerkgeversServicepunten en Leerwerkloketten regio Amersfoort, Utrecht en Gooi & Vechtstreek samen met de koninklijke Metaalunie, de FNV, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, OOM, A+O Metalelektro om te zorgen voor voldoende technische vakmensen. In het project ‘De techniek samen de crisis door’ bieden zij extra hulp aan werkzoekenden en zij-instromers die graag de bouw, electra, metaal en installatietechniek in willen gaan

kijk voor meer informatie naar de flyer hieronder: